Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Identity and Access Management (IAM)

Uw beveiliging. End-to-end onder controle.

U wilt precies weten wie wanneer toegang heeft tot welke informatie en applicaties. Want alleen zo heeft u grip op het toegangsbeheer in uw organisatie. End-to-end. Zodat u de digitale veiligheid van uw organisatie waarborgt, óók nu de risico’s op cyberincidenten sterk toenemen. En dat is precies de kracht van onze identity and accesmanagement (IAM) oplossing.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom Identity and Access Management?

Identiteits- en toegangsbeheer (IAM) geeft de juiste personen op het juiste moment
en om de juiste redenen toegang tot de juiste middelen.

Veiligheid voorop

Identiteits- en toegangsbeheer is cruciaal voor cyberweerbaar en een veilige bedrijfsvoering. Daarom maakt IAM een wezenlijk onderdeel uit van onze security-first benadering voor mission critical organisaties.

Decentraal beheer

Toegangsrechten worden decentraal verleend aan teams in plaats van individuen. Hierdoor bent u niet afhankelijk van één centrale beheerder én verhoogt u de veiligheid door een meer-ogen principe toe te passen.

Centrale controle

Wie heeft toegang tot welke informatie en applicaties? En voor hoe lang? Als beheerder heeft u 24/7 inzicht in de meest actuele status dankzij het dashboard. De maandelijkse audit borgt dat dit up-to-date blijft.

Efficiënte organisatie

IAM loont, want wie identiteitsbeheer effectief beheerst kan kosten reduceren en innovatie stimuleren dankzij een efficiënte werkwijze (Gartner).

Aantoonbaar compliant

Van papieren werkelijkheid naar aantoonbare compliancy dankzij geautomatiseerde beveiligingsprocessen, notificaties en audits. Binnen enkele kliks heeft u de juiste informatie beschikbaar.

Soevereine cloud

Onze technologie draait in de soevereine cloud, dat betekent 100% grip op data én de toegang daartoe, hoge beveiligings-standaarden en bescherming conform de Nederlandse wetgeving.

"Identity-first security is de toekomst"

“Dit vereist gedecentraliseerde enforcement en gecentraliseerde controle.”

IAM cruciaal voor end-to-end security

Identiteits- en toegangsbeheer is cruciaal voor een veilige bedrijfsvoering en is daarom verankerd in onze security first benadering voor mission critical organisaties.

End-to-end security vereist echter meer dan het juiste IAM platform en expertise. Het raakt het hart van de beveiligingsarchitectuur van uw organisatie en vereist grip.

Grip op uw governance, business, organisatie, processen en techniek. Zodat u op elk aspect de juiste beslissingen neemt en aan de juiste initiatieven prioriteit geeft om de risico’s te beheersen.

Wilt u inzicht in de status quo van uw beveiliging en zien welke kwetsbaarheden (en kansen!) voor uw organisatie gelden?

De beste end-to-end beveiliging vraagt om de beste technologie. Daarom werken wij met Topicus KeyHub.

Topicus KeyHub biedt één platform voor het toegangsbeheer van alle informatie en systemen in uw organisatie door middel van:

Topicus KeyHub is de nummer 1 oplossing voor overheden, ZBO’s en andere organisaties voor wie continuïteit, veiligheid en compliancy geen luxe maar noodzaak is.

Partner van Topicus KeyHub

End-to-end beveiliging begint bij grip. Grip op uw governance, business, organisatie, processen en techniek. En daarvoor maken wij gebruik van de beste oplossingen die de markt te bieden heeft, zoals het Converged IAM Platform van Topicus KeyHub.

Uniek aan dit platform is dat het toegangsrechten verleent aan teams in plaats van individuen. Het decentrale karakter van deze logica is veiliger én gebruiksvriendelijker voor medewerkers. De centrale compliancemodule geeft beheerders controle op toegang en helpt om compliant te zijn. Topicus KeyHub is gebouwd door een Nederlands bedrijf, met Nederlandse specialisten, net als TriOpSys. 

Overheden en andere organisaties vertrouwen op de logica van Topicus KeyHub

De toekomst van IAM

Download de whitepaper en ontdek:

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.

Laat je gegevens achter

en ontvang direct de whitepaper De toekomst van AIM in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.