Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

TriOpSys oplossingen

Advisering op grensvlak tussen uw domein en IT

Voor functionele vragen, het vernieuwen van oude systemen of als u behoefte heeft aan onafhankelijk advies op het scheidsvlak tussen uw domein en IT.
cyber security weerbaarheid TriopSYS

Cyber weerbaarheid

Compliant ėn in control. Met ons integrale cyber security programma onderneemt u de juiste acties om compliant ėn in control te zijn. Nu en in de toekomst.

Data integratie & distributie Traffic & Water Management

TriOpSys is marktleider op het gebied van systeem integratie, data integratie en data distributie, en ontwikkelt data-distributieplatformen voor Traffic & Water Management

Data integratie & distributie voor meldkamers

Van diverse sensoren en data naar Informatiegestuurd werken. TriOpSys is marktleider op het gebied van systeem integratie, data integratie en data distributie, en ontwikkelt data-distributieplatformen voor meldkamers.

Data Processing Defence & Aerospace

Data Processing: from sensor to viewer. Heeft u te maken met grote hoeveelheden data en/of wetenschappelijke algoritmes? Wilt u deze data kunnen verzamelen, bewerken en delen met derden?

Meldkamer as a Service

TriOpSys’ Meldkamer as a Service neemt uw beveiligingsbeheer (geheel of gedeeltelijk) uit handen, zodat uw meldkamer uw bedrijfsvoering écht veiliger en efficiënter maakt.
Meldkamerscan TriOpSys

Meldkamerscan

Is uw meldkamer klaar voor de toekomst? Hoe gezond -en kwetsbaar- is uw meldkamer? Bent u klaar voor de toekomst? Ontdek het met de 360 graden scan.

Mission Critical Cloud Services

Een mission critical omgeving stelt hoge eisen aan een cloudoplossing, zoals beschikbaarheid, veiligheid en compliancy. En flexibiliteit, weinig onderhoud en betalen naar gebruik zijn wenselijk. Het begint bij het maken van de juiste keuzes.

Smart City Scan

Een vliegende start naar een smart city? Maak dan gebruik van onze Smart City Scan. In drie efficiënte stappen krijgt u inzicht in hoe u uw stad leefbaarder, duurzamer en veiliger maakt.Voor de bewoners van nu en de toekomst.

Software ontwikkeling en Systeem integratie

Heeft u een complex IT landschap met uiteenlopende applicaties die naadloos moeten samenwerken? En vragen nieuwe ontwikkelingen en wetgeving voortdurend om modernisering en aanpassing?