Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cyber weerbaarheid

Compliant ėn in control.

IT-ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving die elkaar alsmaar opvolgen en steeds slimmere hackers vereisen een hoger volwassenheidniveau van cyberweerbaarheid. Hoe zit het met beveiligingslekken, ketenafhankelijkheid van beheerpartijen en de status van ‘end-of-life’-componenten? Met ons integrale programma onderneemt u de juiste acties om compliant ėn in control te zijn. Nu en in de toekomst.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom Cyberweerbaarheid?

Zorgdragen voor een ‘gezonde ICT-omgeving’ wordt steeds belangrijker, zodat uw organisatie beschermd is tegen hackers. Daarnaast worden risico’s binnen de keten van beheerpartijen en software leveranciers alleen maar groter. De schade die een hacker veroorzaakt kan enorm zijn, zeker bij mission critical IT omgevingen. Daarnaast is er steeds meer wet en regelgeving waaraan voldaan moet worden. Denk dan aan NIS2, de BIO en SOC2 die maken dat cyberweerbaarheid ook daadwerkelijk geborgd moet worden.

Door het cyberweerbaarheid programma van TriOpSys krijgt u grip op de belangrijkste security vraagstukken binnen uw organisatie.

Ons Cyberweerbaarheid Programma zorgt voor

Optimaal volwassenheidsniveau van uw beveiliging

Ons programma realiseert stap voor stap het gewenste volwassenheidsniveau door het implementeren van passende beveiligingsmaatregelen, zoals IAM, updates, log-informatie en 2FA.

Snellere anomalie detectie

Effectieve monitoring en detectie die verdachte activiteiten in een vroeg stadium kunnen opsporen stelt u in staat om snel te reageren op cyberaanvallen, de impact te minimaliseren en de hersteltijd te verkorten.

Grip op data dankzij souvereine cloud

Onze technologie draait in de soevereine cloud in Nederland, wat 100% grip op data én de toegang daartoe betekent. Bovendien kunt u rekenen op hoge beveiligingsstandaarden en bescherming conform de Nederlandse wetgeving.

Compliant aan NIS2 en BIO en met SOC2 in control

Van enkel compliant naar aantoonbaar in control zijn dankzij geautomatiseerde beveiligingsprocessen, notificaties en audits. Dit kan het risico op boetes en juridische gevolgen verminderen.

Hoger niveau van veiligheidsbewustzijn

Door medewerkers bewust te maken en hen te betrekken bij de beveiligingsinspanningen, kan de algehele weerbaarheid van de organisatie worden verbeterd en de betrokkenheid van het management worden verhoogd.

Zekerheid van continuïteit, 24/7

Door een gezonde IT-omgeving, regelmatige back-ups, microsegmentatie en incident respons te plannen en disaster recovery te implementeren, is sneller herstel na een aanval mogelijk.

Contact een specialist en ontvang direct meer informatie!

Het TriOpSys cyber weerbaarheidsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

Het TriOpSys Cyberweerbaarheid Programma bestaat uit

ICT 360° scan

Hiermee krijgt u grip op uw governance, business, organisatie, processen en techniek, zodat u op elk aspect de juiste beslissingen neemt en prioriteit geeft aan de juiste initiatieven. Kortom: alles om risico’s te beheersen.

Incident response

Het inregelen van incident response maakt dat u snel en effectief schade van een hack kunt minimaliseren en de bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen.

CISO as a service

Profiteer van gespecialiseerde expertise en 25 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging van mission critical IT. Geen compliance rapporten met 1000 pagina’s maar hands on en pragmatisch advies.

ICT 360° scan:

Een hoog niveau van cyber weerbaarheid is cruciaal voor een veilige bedrijfsvoering en is daarom verankerd in onze benadering voor mission critical organisaties.

Ons cyber weerbaarheid programma start met een diepgaande ICT 360 scan als startpunt voor verdere implementatie.
Wij komen niet met vage, ‘hoog over’ adviezen, maar met een concrete lijst van constateringen, middels een overzichtelijk model.

Tijdens de scan kijken we integraal naar verbeteringen op het gebied van governance, business, organisatie, processen en techniek. Zodat u op elk aspect de juiste beslissingen neemt en aan de juiste initiatieven prioriteit geeft om de risico’s te beheersen.

Op technisch vlak beoordelen we de verschillende lagen van uw ICT omgeving: Applicatiebeheer, End-point beheer, Netwerkbeheer, Serverbeheer en Virtualisatie & Storage beheer.

Wilt u inzicht in de status quo van uw ICT omgeving en zien welke kwetsbaarheden (en kansen!) voor uw organisatie gelden?

"TriOpSys heeft onze cyber weerbaarheid aanzienlijk kunnen verbeteren"

"Hun kennis op het gebied van cyber weerbaarheid, maar ook het heldere plan van aanpak gaf voor ons de doorslag"

"De experts denken echt met ons mee. Zelfs zodanig, dat het voelt alsof ze onderdeel van ons zijn"

Wilt u uw cyberweerbaarheid verhogen en écht in control zijn van uw IT-omgeving? Compliant zijn aan NIS2, BIO, SOC2 en eenvoudig autorisaties managen?

Neem dan contact op met onze experts.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.