Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meldkamerscan

Is uw meld- of controlekamer klaar voor de toekomst?

De meldkamer is het kloppende hart van de organisatie. Continuïteit is van groot belang, soms van levensbelang. Downtime is geen optie. Een flinke uitdaging, in een tijd waar steeds meer digitale innovaties & data voor nieuwe kansen én risico’s zorgen.

Hoe gezond -en kwetsbaar- is uw meldkamer? Bent u klaar voor de toekomst? Ontdek het met de 360 graden scan.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom een meldkamerscan?

De meldkamerscan heeft als doel om met beperkte tijd, middelen en kosten een goede eerste indruk te krijgen van de status quo van de meld- of controlekamer, inclusief kansen en kwetsbaarheden.

De 360° meldkamerscan geeft de volgende inzichten:

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Wat levert de meldkamerscan op?

Overzicht én inzicht: in de huidige staat en het verbeterpotentieel van uw meld- of controlekamer. Dit wordt beoordeeld op 6 onderdelen: Governance, structuur en processen, systemen en infrastructuur, fysieke werkomgeving, gedrag en competenties.

Governance

De missie en visie sluiten aan op de strategie en het beleid, en zorgen voor een gezonde, veilige en innoverende meldkamer.

Structuur en processen

Een goede organisatiestructuur en processen die werken volgens standaard frameworks & methods dragen maximaal bij aan de core-business.

Systemen en infrastructuur

De juiste hard- en software beschermt de organisatie tegen cyberaanvallen, datalekken en andere dreigingen.

Fysieke werkomgeving

De meldkamer is een goede werkplek wanneer werknemers er prettig kunnen werken en het voldoet aan normen en wetgeving.

Gedrag

In een gezonde werkomgeving werken operators goed samen en voeren zij hun werk gezond en (cyber)veilig uit. Ze hebben geen onder- of overbelasting.

Competenties

Goed presterende meldkamers hebben medewerkers die gescreend zijn en regelmatig trainen om altijd voorbereid te zijn op calamiteiten.

Contact een specialist en ontvang direct meer informatie!

Partner van vhp human performance

Samen bereik je meer. Daarom werken wij samen met vhp human performance. Zodat we onze klanten altijd van het beste advies kunnen voorzien, ook bij vragen buiten ons kennisgebied.

vhp human performance helpt organisaties om maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten en capaciteiten van werknemers. Met een team van ergonomen, ontwerpers, psychologen, organisatieadviseurs, gedragsveranderaars en bewegingswetenschappers krijgen ze mensen en organisaties in beweging, zodat zij klaar zijn voor de toekomst.

Het resultaat is een mensgerichte werkomgeving, die toekomstgericht is en het beste uit bedrijven en werknemers haalt.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.