Meldkamerscan

Is uw meldkamer klaar voor de toekomst?

De meldkamer is het kloppende hart van de organisatie. Continuïteit is van groot belang, soms van levensbelang. Downtime is geen optie. Een flinke uitdaging, in een tijd waar steeds meer digitale innovaties & data voor nieuwe kansen én risico’s zorgen.

Hoe gezond -en kwetsbaar- is uw meldkamer? Bent u klaar voor de toekomst? Ontdek het met de 360 graden scan.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom een meldkamerscan?

De meldkamerscan heeft als doel om met beperkte tijd, middelen en kosten een goede eerste indruk te krijgen van de status quo van de meldkamer, inclusief kansen en kwetsbaarheden.

De 360° meldkamerscan geeft de volgende inzichten:

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Wat levert de meldkamerscan op?

Overzicht én inzicht: in de huidige staat en het verbeterpotentieel van uw meldkamer. Dit wordt beoordeeld op 6 onderdelen. Governance, Business, Organisatie, Processen, Techniek en Partners. 

Governance

Met een juiste governance- en organisatiestructuur, informatie-beheer en ketenmanagement, stuurt u adequaat op KPI’s, risico’s en kwaliteitsaspecten.

Business

Waarborg de continuiteit van de meldkamer met een toekomstvisie waarin innovatie, samenwerking en beschikbare middelen centraal staan.

Organisatie

Wees in control dankzij een goede organisatiestructuur, processen en het compliant zijn aan wetten, regels en normen die gelden voor uw meldkamer.

Processen

Met (grotendeels) geautomatiseerde processen die werken volgens standaard frameworks & methods, wordt maximaal bijgedragen aan de core-business. Geen down-time!

Techniek

Word cyberweerbaar. Bescherm uw organisatie tegen cyberaanvallen, datalekken en andere dreigingen, dankzij snellere incident identificatie,-detectie en -herstel.

Partners

Dankzij ons onafhankelijke ecosysteem van partners kunt u met al uw meldkamervraagstukken bij ons terecht en wordt u altijd van het beste advies voorzien.

Contact een specialist en ontvang direct meer informatie!

Partner van Meldkamerplein

Samen bereik je meer. Daarom werken wij samen met Nederlands’ meest toonaangevende bedrijven op het gebied van meldkamers. Zodat we onze klanten altijd van het beste advies kunnen voorzien, óók bij vragen buiten ons kennisgebied.

Elke partner is gespecialiseerd in minimaal één kennisgebied en thuis in vraagstukken die spelen in meldkamers, verkeerscentrales, Control Rooms, operational centers etc. Gezamenlijk vormen we een sterk partnernetwerk waarbij wordt ingezet op kennisdeling, innovatie en netwerken. Meldkamerplein maakt de toekomst in meldkamers nu al mogelijk.

Deelnemende bedrijven: TriOpSys, Bosch Energy & Building Solutions, EAL, Ordina, Creon, vhp human performance, Inter Visual Systems, Martien van Wijngaarden. Bezoek Meldkamerplein

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.