Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uw IT-partner binnen Defence & aerospace

Het domein van Defence & Aerospace kenmerkt zich door veel heel specifieke toepassingen die vaak uniek zijn en helemaal toegesneden op het operationele gebruik van de klant. TriOpSys Defence & Aerospace is uw systeem integrator die helpt om uw vraag duidelijk te krijgen, en die de totaal-oplossing turn-key voor u realiseert. Wij zijn actief in Defensie, Ruimtevaart, Luchtvaart en Weer&Klimaat en hebben hebben specifieke domein expertise in Air Traffic Management, militaire C2 systemen en simulatoren, dataprocessing / big data en klimatologische systemen.    

Voor wie?

Binnen onze business unit Defence & Aerospace richten we ons op de volgende marktsegmenten:

Defensie

Ruimtevaart

Luchtvaart

Weer & klimaat

Onze klanten

Meer weten? Neem contact op.

Waar kunnen we u bij helpen?

Heeft u te maken met:

Wij ondersteunen u in het realiseren van uw systemen, van conceptvorming en functionele analyses, software & ICT infrastructuur ontwikkeling en beheer en support, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze maatwerkoplossingen per segment

Software ontwikkeling en Systeem integratie

Heeft u een complex IT landschap met uiteenlopende applicaties die naadloos moeten samenwerken? En vragen nieuwe ontwikkelingen en wetgeving voortdurend om modernisering en aanpassing?

Data Processing Defence & Aerospace

Data Processing: from sensor to viewer. Heeft u te maken met grote hoeveelheden data en/of wetenschappelijke algoritmes? Wilt u deze data kunnen verzamelen, bewerken en delen met derden?

Advisering op grensvlak tussen uw domein en IT

Voor functionele vragen, het vernieuwen van oude systemen of als u behoefte heeft aan onafhankelijk advies op het scheidsvlak tussen uw domein en IT.

Benieuwd wie u voor zijn gegaan?

Luchtverkeersleiding Nederland

Al meer dan 10 jaar partners

Meer weten? Neem contact op.

Uitleg over de mensen van Defense & Aerospace

De mensen van TriOpSys Defense & Aerospace zijn niet alleen uitstekende vakmensen in IT, zij hebben ook diepgaande betrokkenheid bij het klantdomein en hebben daar veel kennis en ervaring in opgedaan. Zij zijn een inhoudelijk verlengstuk van de klant en volwaardig gesprekspartner. 

Onze drive is om uw operationele systemen in de praktijk gebruikt te zien worden.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.