Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Data integratie & distributie voor meldkamers

Van diverse sensoren en data naar Informatiegestuurd werken

Data speelt een essentiële rol bij het voorspellen en zelfs voorkomen van incidenten. Het biedt steeds meer ondersteuning aan de operator om incidenten snel, efficiënt en effectief af te handelen. Heeft u te maken met een variëteit aan decentrale databronnen, die groeien in soort en smaak? Zoals camera-, toegang en incidentgegevens? Wilt u dergelijke data kunnen verzamelen, integreren en ontsluiten naar uw meldkamer en andere toepassingen? TriOpSys is marktleider op het gebied van systeem integratie, data integratie en data distributie, en ontwikkelt (vaak op maat) data-distributieplatformen voor meldkamers.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom data en integratie van TriOpSys?

Onze meldkamer oplossingen bieden een dynamische structuur van data-vergaring, data verrijking en data transformatie/datafusie tot tactische informatie waarmee meldkamer operators incidenten kunnen voorstellen en voorkomen.

Geen vendor lock-in

Integreer moeiteloos al uw datasilos. Onze oplossing zorgt voor openheid, onafhankelijkheid en de vrijheid een eigen incident management systeem te kiezen.

Hoge beschikbaarheid

Houd bron en toepassing gescheiden. Inclusief een dubbele uitvoering en automatische failover. Databronnen blijven als losse entiteit beschikbaar voor andere toepassingen.

Loosely coupled

Hergebruik berichten, ontsluit krachtige data-analyses, vereenvoudig onderhoud en garandeer soepele updates zonder impact op koppelingen naar klantspecifieke systemen.

Veilig data delen

In alle oplossingen dragen wij zorg voor het compliant zijn aan relevante privacy en security regelgeving.

Flexibiliteit van data

Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. Koppelingen, structuren en formaten kunnen dynamisch worden gewijzigd.

Datagedreven werken

Neem sneller betere beslissingen op basis van volledige en accurate informatie en inzichten.

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Data integratie & distributie voor meldkamers bestaat uit de volgende onderdelen:

TriOpSys levert dit soort oplossingen vaak in een technische context. Hierbij is al sprake van bestaande databronnen vanuit sensoren en actoren. 

Denk aan: camera’s, tourniquets, deuren, PIR’s, meldcentrales, alarmsystemen, incident management systemen, physical security systemen. 

TriOpSys is in staat om op basis van deze bestaande toepassingen verder te bouwen.  

Alle oplossingen hebben de volgende kenmerken:

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.