Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Data integratie & distributie voor Traffic Management

Kies de beste oplossing voor uw situatie

Heeft u te maken met een variëteit aan (vaak decentrale) databronnen, die groeien in soort en smaak? Zoals verkeers- water en beeldgegevens? Wilt u dergelijke data kunnen verzamelen, integreren en ontsluiten naar afnemers of toepassingen, zonder daarbij de data te willen vastketenen in zo’n toepassing, en dergelijke data landschappen flexibel en schaalbaar te hebben? TriOpSys is marktleider op het gebied van systeem integratie, data integratie en data distributie, en ontwikkelt (vaak op maat) data-distributieplatformen, waarbij decentrale databronnen worden gefuseerd en tot informatie worden omgezet en met afnemers worden gedeeld.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Waarom data en integratie van TriOpSys?

Onze oplossingen bieden een dynamische structuur van data-vergaring, data verrijking, data opslag en data transformatie/datafusie tot tactische informatie waarmee afnemers en toepassingen worden bediend. U kunt voor alle vormen van data processing bij de experts van TriOpSys terecht.

Harmonisatie van data

Gebruik data voor waardevolle sturingsinformatie zonder vast te zitten aan het formaat, structuur of volume van de databronnen.

Beschikbaarheid van data

De databronnen blijven als losse identiteit beschikbaar voor allerlei toepassingen. Het platform scheidt databron van data toepassing

Flexibiliteit van data

Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. Koppelingen, structuren en formaten kunnen dynamisch worden gewijzigd.

Veilig data delen

In alle oplossingen dragen wij zorg voor het compliant zijn aan relevant privacy en security regelgeving

Data gedreven werken

Neem sneller betere beslissingen op basis van volledige en accurate informatie en inzichten

"TriOpSys heeft RWS geholpen aan een data-distributieplatform wat tot landelijk bouwblok voor RWS kunstwerken is uitgeroepen en voor alle objecten real-time data ontsluiting verzorgd."

Data integratie & distributie van TriOpSys bestaat uit de volgende onderdelen

TriOpSys levert dit soort oplossingen vaak in een technische context, waarbij dus data vergaring van objecten (bruggen en sluizen), of sensoren (weglussen, camera’s) of real-time metingen van klimaat data, waterstanden, stralings-informatie reeds bestaande toepassingen zijn.

Alle oplossingen hebben de volgende kenmerken:

Klantervaringen

het Waterschapshuis

"TriOpSys heeft ons op fantastische wijze geholpen aan een data-distributieplatform waarbij complexe en ongelijke datastructuren via configureerbaar conversie mechanismes kunnen worden ingelezen en gemigreerd tot een landelijk eenduidige dataset die aan afnemers worden uitgegeven."

Rijkswaterstaat: Bouwblok ODS

"TriOpSys heeft RWS geholpen aan een data-distributieplatform wat tot landelijk bouwblok voor RWS kunstwerken is uitgeroepen en voor alle objecten real-time data ontsluiting verzorgt."

Gemeente Amsterdam

"TriOpSys heeft een data distributie structuur neergezet waarbij de gemeente wordt gevrijwaard van lock-in bij leveranciers en waarmee een flexibel en dynamisch landschap is ontstaan van data vergaring, data fusering en data gedreven besturing van de stad. Een eerste stap naar de Smart City."

Heeft u als klant nou een complexe situatie, waarbij databronnen meer en meer verspreid zijn, en u zowel in-house als externe data wilt samenbrengen in een landschap zonder dat u klem komt te zitten in IT oplossingen en heeft u behoefte aan sparren over hoe houd ik mijn iT landschap flexibel en aanpasbaar aan het groeiende data aanbod? Neem dan hieronder contact met ons op.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.