Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Software ontwikkeling en Systeem integratie

Heeft u een complex IT landschap met uiteenlopende applicaties die naadloos moeten samenwerken? En vragen nieuwe ontwikkelingen en wetgeving voortdurend om modernisering en aanpassing?

Waarom Software ontwikkeling en systeem integratie voor defence & aerospace?

Defence & Aerospace is een uniek domein. Uw taken worden ondersteund door unieke IT-systemen. Hierbij maakt u gebruik van functionaliteiten die zich elders bewezen hebben, geïntegreerd in uw totaaloplossing. Met het groeiende aantal koppelingen, wilt u er zeker van zijn dat de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van uw systemen geborgd zijn.

Als mission critical systeemintegrator realiseren én onderhouden wij een turn key totaal oplossing. Wij nemen -wanneer nodig- partners op in ons team of werken samen met uw leveranciers van te koppelen systemen. Het koppelen van systemen is vaak een van de belangrijkste uitdagingen. Dit is ons dagelijkse werk en u kunt dit met vertrouwen bij ons neerleggen.

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Voordelen Software Ontwikkeling en Systeem-Integratie

Bouwen vanuit bestaande techniek

Wij koppelen of integreren bestaande en bewezen technologie waar deze aanwezig of effectief beschikbaar zijn.

Vendor onafhankelijk

Wij bouwen een systeem dat het beste past bij uw organisatie. Daarbij gaan we vendor onafhankelijk te werk.

Software en infrastructuur

Wij verzorgen zowel de realisatie van uw software als van uw ICT infrastructuur.

Aanpak voor de gehele life-cycle

Van concept- en architectuur ontwerp, functionele analyse, software en systeemontwerp, realisatie, testen, beheer en support.

24/7 support

Helpdesk 24/7 gegarandeerd beschikbaar voor support

Inzet van flexibele teams

Volledige capaciteit tijdens grote ontwikkelfases, part time en kosten-efficiënte inzet tijdens langdurig onderhoud en support.

Herkent u zich in bovenstaande en bent u benieuwd naar meer informatie en voorbeelden van ons werk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan komen wij graag langs met een van onze domein experts.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.