Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Data Processing: from sensor to viewer

Heeft u te maken met grote hoeveelheden data en/of wetenschappelijke algoritmes? Wilt u deze data kunnen verzamelen, bewerken en delen met derden?

Waarom de Data Processing oplossingen van TriOpSys?

Of het nu gaat om het verzamelen, verwerken, distribueren of tonen van data: onze data processing systemen nemen van A tot Z het werk uit handen. Van grote volumes aan data (zoals het Square Kilometer Array en satelliet instrumenten) tot aan kleine volumes met cruciale betekenis zoals het detecteren en signaleren van gevaren.

De mission critical focus van TriOpSys waarborgt dat uw data altijd beschikbaar is en signaleringen altijd doorkomen. De 24/7 monitoring waarborgt dat verstoringen ook 24/7 worden opgevolgd.

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Onze data processing oplossingen hebben de volgende kenmerken:

Herkent u zich in bovenstaande en bent u benieuwd naar meer informatie en voorbeelden van ons werk. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan komen wij graag langs met een van onze domein experts.

Meer weten?

Vul het formulier op of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 581 730 of direct met Joy Ong op 06 10 63 32 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.