Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

TriOpSys zet nieuwe stap voorwaarts met overname door ICT Group

TriOpSys B.V. (TriOpSys) is verheugd te kunnen aankondigen dat ICT Group B.V. (ICT) 100% van onze aandelen heeft overgenomen. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis sinds onze oprichting in 1998 en stelt ons in staat om onze positie in onze marktsegmenten verder te versterken.

TriOpSys heeft zich in de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van bedrijfskritische softwaretoepassingen en infrastructuren voor verkeersmanagement, weersatellieten, meldkamers en commando- en controlecentra. Met onze basis in Utrecht en een toegewijd team, hebben we langdurige relaties opgebouwd met vooraanstaande opdrachtgevers die onderdeel uitmaken van de kritieke infrastructuur.

Deze overname door ICT Group, een vooraanstaande Europese leverancier van industriële technologieoplossingen, biedt ons de mogelijkheid om onze expertise en dienstverlening verder uit te breiden. We zien een sterke culturele en strategische overeenkomst tussen beide organisaties, met een gedeelde focus op innovatie, kwaliteit en het centraal stellen van onze medewerkers. Ook Karim Henkens, CEO ICT Group geeft aan: “Met de overname van TriOpSys verrijken we ons huidige portfolio en ons aanbod in bedrijfskritische oplossingen. TriOpSys versterkt onze positie in de publieke en mobiliteitssector, waar we al goed vertegenwoordigd zijn met onze bestaande merken ICT Infrastructures & water en InTraffic. Er is een goede culturele fit tussen de twee bedrijven en we kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s te verwelkomen bij ICT Group.”

De huidige directeuren, Rob Timman en At Hijwegen, blijven aan boord en zullen samen met het MT het bedrijf blijven leiden onder de nieuwe structuur. “Wij zijn blij dat wij de ICT groep hebben gevonden, omdat de cultuur, sfeer en marktsegmenten zeer goed aansluiten. De ICT groep is net als TriOpSys een organisatie waar de medewerkers centraal staan, en waar er een diepgaande interesse is in technologisch hoogstaande oplossingen. Wij zijn verheugd dat wij TriOpSys met deze samenwerking – als vervolg op ons 25-jarig jubileum vorig jaar – ook de komende jaren weer verder kunnen uitbouwen en laten groeien en onze personeelsleden, klanten en leveranciers zekerheid kunnen bieden voor de toekomst.

Terwijl we dit nieuwe hoofdstuk ingaan, blijven we toegewijd aan onze missie om bedrijfskritische IT-oplossingen te leveren die de veiligheid en continuïteit van onze klanten waarborgen. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om onze groeiambities te realiseren en onze bijdrage aan de sectoren waarin we actief zijn, te vergroten.

Financiële details van de overname worden niet publiekelijk bekendgemaakt. 

Over ICT Group
ICT Group is een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen op het gebied van industriële technologie en bieden diensten aan op het gebied van consultancy, softwareontwikkeling, projectmatige oplossingen en managed services. De focusmarkten voor ICT Group zijn: Automotive, HighTech, Logistiek, Industrie & Infra en Public Mobility. Met ongeveer 2.200 toegewijde technische specialisten integreerd ICT Group nieuwe en innovatieve technologieën in relevante bewezen bedrijfsoplossingen voor hun klanten. In alle sectoren biedt ICT Group eigen branchespecifieke softwareoplossingen, waaronder een cloud-based platform voor IoT, digitale transformatie en kunstmatige intelligentie. ICT Group is actief in de Benelux, Bulgarije, Duitsland, Portugal en Zweden.

We willen onze medewerkers, klanten en partners bedanken voor hun voortdurende steun en toewijding. Samen met ICT Group kijken we uit naar een toekomst vol innovatie, groei en succes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rob Timman of At Hijwegen. 

Telefoon: +31 (0)346 – 581 730

E-mailadres: Rob.Timman@TriOpSys.nl of At.Hijwegen@TriOpSys.nl

Website: www.triopsys.nl

OF:

Carla Stuifzand, directeur marketing & communicatie

Telefoon: +31 (0)88 908 2000

E-mailadres: marketing@ict.eu

Website: www.ict.eu