Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Meldkamer as a Service

Dé totaaloplossing voor uw complexe beveiligingsuitdagingen

Een groeiend aantal systemen en leveranciers, complexe integraties en de noodzaak om up-to-date en compliant te blijven in een snel veranderende wereld. Deze uitdagingen resulteren in zowel technische als organisatorische vraagstukken.

TriOpSys’ Meldkamer as a Service neemt uw beveiligingsbeheer (geheel of gedeeltelijk) uit handen, zodat uw meldkamer uw bedrijfsvoering écht veiliger en efficiënter maakt.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Uitdagingen in de meldkamer

Uitdagingen

Het snel veranderende beveiligingslandschap vraagt wendbaarheid, maar meldkamers met een eigen infrastructuur lopen aan tegen:

Meldkamer as a Service

Uw alles-in-één beveiligingspartner

Kies voor een geïntegreerde oplossing die de last van technische en organisatorische vraagstukken wegneemt. Zodat uw organisatie zich kan richten op dat wat echt telt: een veilige en efficiënte bedrijfsvoering.

Wat levert het op?

Met Meldkamer-as-a-Service kiest u voor gemak, veiligheid en toekomstbestendigheid.

Geïntegreerd

Verminder complexiteit met naadloos geïntegreerde systemen. Geniet van het gemak van automatische updates en onderhoud, waarmee u altijd een stap voor bent op veiligheidsrisico's.

Efficientievoordeel

Verhoog de productiviteit en verlaag kosten door inefficiënties aan te pakken. Profiteer van gestroomlijnde processen dankzij incident templates en optimaliseer uw beveiligingssystemen.

Altijd compliant

Anticipeer flexibel op nieuwe regelgeving. Ons systeem maakt alle nodige technische aanpassingen om uw bedrijfsvoering compliant te houden, met als gevolg snellere responstijden.

Ongekend gemak

Ervaar het comfort van één integraal platform. Met één contactpunt voor al uw vragen en behoeften, kunnen uw medewerkers zich weer richten op hun kerntaak.

Continue doorontwikkeling

Met de laatste technologieën en beveiligingsmaatregelen blijft u voorop lopen, zonder zorgen over verouderde systemen en legacy.

Kostenefficiëntie

Bespaar op lange termijn door de investering in onze service, die niet alleen de operationele kosten drukt, maar ook de noodzaak voor constante eigen IT-investeringen reduceert.

“Wie kiest voor Meldkamer as a Service, besteedt het beheer en onderhoud van meldkamersystemen volledig uit aan onze specialisten. Terwijl uw organisatie zich focust op uw kerntaken, zorgen wij voor zowel de technische en functionele aspecten van uw beveiligingssystemen. Meldkamer as a Service biedt een integrale oplossing voor efficiëntie, veiligheid en compliance, zonder de zorgen van direct beheer.”

Marc Schilderman, TriOpSys

Ontdek hoe Meldkamer as a Service uw organisatie kan transformeren

Neem vandaag nog de stap naar een zorgeloze, geïntergreerde beveiligingsoplossing die meegroeit met uw ambitie

Partners

Samen bereik je meer. Daarom werken wij samen met Nederlands’ meest toonaangevende meldkameroplossingen. Zodat we u altijd van het beste advies voorzien, óók bij vragen buiten ons kennisgebied.

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.