Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mission Critical Cloud Services

Kies voor de veiligste cloudoplossing.

In jouw organisatie staat continuïteit voorop. 24/7. Net als in de onze. En dat stelt hoge eisen aan een cloudoplossing. Beschikbaarheid, veiligheid en compliancy zijn noodzakelijk. En flexibel op- en afschalen, weinig onderhoud en betalen naar gebruik wenselijk. Dat begint bij het maken van de juiste keuzes.

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Voor elke fase van je cloudtransitie

De stap naar de cloud is voor veel organisaties een spannende. Zeker als je organisatie áltijd moet blijven draaien, zoals de overheid, waar uitval geen optie is. Dit begrijpen we, daarom helpen we je het beste van de cloud te benutten, tegen minimale risico’s en kosten.

Cloudstrategie

Samen brengen we je IT landschap, inclusief bedrijfskritische systemen in kaart en bepalen we aan welke standaarden de cloudoplossing moet voldoen. We adviseren over passende mogelijkheden voor jouw organisatie en nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen

Cloudontwerp en realisatie

Onze specialisten beschikken over alle kennis en know-how om de cloudtransitie in gang te zetten zonder de bedrijfsprocessen te onderbreken. Precies zoals je van een Mission Critical Cloud mag verwachten.

Cloudbeheer en security

Met Managed Cloud behoud je maximaal grip op je omgeving. Voeg naar wens extra capaciteit of functionaliteiten toe, en verzeker jezelf van meer gemak, snelheid en veiligheid.

“Samen met onze partner TriOpSys kunnen we erop rekenen dat onze systemen 24/7 draaien.”

Soevereine cloudoplossing

TriOpSys levert als eerste in Nederland een VMware cloudoplossing met een Sovereign Cloud Status, voor organisaties die te allen tijde baas over eigen data willen zijn.

Whitepaper Soevereine Cloud

Download de whitepaper en ontdek:

Meer weten?

Vul het formulier in of neem direct telefonisch contact op via (+31) 346 58 17 30.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom TriOpSys

TriOpSys geeft advies over en bouwt en beheert mission critical IT-systemen van organisaties waar elke seconde telt. Dat doen wij met een team gecertificeerde specialisten met stuk voor stuk ruime ervaring in cloud-, security-, monitoring-, en control-diensten.

Laat je gegevens achter

en ontvang direct de whitepaper Soevereine Cloud in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.