Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor mijn derdejaars stage, aan de Avans Hogeschool, heb ik gedurende een half jaar stagegelopen bij TriOpSys waar ik op de eerste dag gelijk met open armen ontvangen werd. Wat mij vooral aansprak aan TriOpSys is dat er echt een familiecultuur heerst en dat je ook echt als persoon gezien wordt. Een hele fijne werksfeer dus om in te werken en jezelf te kunnen ontwikkelen.

Ik heb stagegelopen op de afdeling Personeelszaken waar ik op veel verschillende gebieden van HR werk heb mogen uitvoeren. Zo heb ik onder andere mogen ervaren hoe het sollicitatieproces eruitziet en heb ik ook aangesloten bij deze gesprekken. 

Tijdens de stage heb ik een onderzoek gedaan naar hoe de begeleiding en ontwikkeling binnen TriOpSys structureel beter opgezet kan worden. TriOpSys stond hierbij open voor alle nieuwe ideeën en inzichten die uit het onderzoek kwamen. Echt een familiecultuur dus!

Er werd ook veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Er werd echt geluisterd naar mijn behoefte en naar mogelijkheden gezocht. Nu krijg ik een nieuwe kans bij TriOpSys om mij persoonlijk te blijven door ontwikkelen binnen Personeelszaken.