Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik doe de opleiding ICT Software Development aan de Hogeschool Utrecht en ik heb de afstudeerstage uitgevoerd bij TriOpSys, bij de afdeling “Softwareprojecten en Onderhoud (Production)”. Hier heb ik een full-stack development opdracht uitgevoerd voor een in-house applicatie.

Het doel van dit project was het automatiseren van processen binnen het bedrijf. Hierdoor heb ik verschillende takken binnen het bedrijf leren kennen en kennis kunnen maken met de bedrijfscultuur. Verder ben ik tijdens dit project in aanraking gekomen met de verschillende systemen die gebruikt worden binnen TriOpSys. Hierbij is er aan mij laten zien hoe zij de veiligheid van hun applicaties waarborgen en hoe security tijdens het ontwikkelen van een applicatie leidend is.

Tijdens mijn stageperiode heb ik een goede tijd gehad bij TriOpSys. De collega’s zijn zeer vriendelijk; er hangt een familiesfeer binnen het bedrijf. Over de begeleiding die ik heb gekregen ben ik tevreden. Niet alleen je begeleider, maar ook de collega’s om je heen proberen jou zo goed mogelijk te helpen naar je behoefte.