Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leren van onze slimme developers? Kom stage lopen!

Doe je een HBO-studie informatica of software engineering en wil je tijdens een praktijkstage of afstudeeropdracht ervaring en kennis opdoen binnen een technisch IT-bedrijf met maatwerkprojecten? Dat kan bij TriOpSys! Je kunt bij ons leren van slimme developers en in de praktijk kennismaken met gestructureerde softwareontwikkeling.

Zoek je een afstudeerstage voor je MBO ICT-beheeropleiding (niveau 4) met uitzicht op een vaste baan? Ook dan hebben we mooie mogelijkheden voor je.

Wat je kunt verwachten

Welke praktijkstage je bij ons kunt lopen is afhankelijk van de projecten die op dat moment spelen. Je kunt projecten rondom verkeersmanagementsystemen verwachten, maar ook het ontwikkelen van mobiele applicaties. 

Als je bij ons je stage loopt, sluit je aan bij een Scrum-team en krijg je taken uit het backlog toegewezen waar jij verantwoordelijk voor bent. Niks sandbox, gewoon “the real stuff”. Tijdens de dagelijkse stand-up meeting bespreek je met collega’s je voortgang en eventuele struikelblokken. Meer praktijk dan dat kan het niet worden. Uiteraard krijg je een vaste begeleider toegewezen, maar je leert van iedere TriOpSys collega.

Wat we van jou verwachten

Wij verwachten van onze stagiairs een dosis, enthousiasme, inzet en leergierigheid. Voor het uitvoeren van een stage bij TriOpSys is het noodzakelijk een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen, omdat we voor mission critical klanten in Nederland werken.

Leerplaats MBO ICT-beheeropleiding (niveau 4)

TriOpSys is een erkend leerbedrijf en we hebben plaats voor leergierige, enthousiaste studenten op onze afdeling Mission Critical Services.

Dit team voert het dagelijks beheer uit voor diverse klanten. De systemen van onze klanten zijn ‘mission critical’, dat wil zeggen dat ze geen seconde uit mogen vallen, omdat het dan grote schade of zelfs gevaar op kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan verkeersmanagementsystemen of 112-meldkamers. Jouw werkzaamheden zijn dus echt van levensbelang!

Interesse in een stage of afstudeeropdracht, of zie je TriOpSys als jouw ideale leerplaats?

Marit

Stagiair | Personeelszaken | 2022

Voor mijn derdejaars stage, aan de Avans Hogeschool, heb ik gedurende een half jaar stagegelopen bij TriOpSys waar ik op de eerste dag gelijk met open armen ontvangen werd. Wat mij vooral aansprak aan TriOpSys is dat er echt een familiecultuur heerst en dat je ook echt als persoon gezien wordt. Een hele fijne werksfeer dus om in te werken en jezelf te kunnen ontwikkelen.

Ik heb stagegelopen op de afdeling Personeelszaken waar ik op veel verschillende gebieden van HR werk heb mogen uitvoeren. Zo heb ik onder andere mogen ervaren hoe het sollicitatieproces eruitziet en heb ik ook aangesloten bij deze gesprekken. 

Tijdens de stage heb ik een onderzoek gedaan naar hoe de begeleiding en ontwikkeling binnen TriOpSys structureel beter opgezet kan worden. TriOpSys stond hierbij open voor alle nieuwe ideeën en inzichten die uit het onderzoek kwamen. Echt een familiecultuur dus!

Er werd ook veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Er werd echt geluisterd naar mijn behoefte en naar mogelijkheden gezocht. Nu krijg ik een nieuwe kans bij TriOpSys om mij persoonlijk te blijven door ontwikkelen binnen Personeelszaken.

Soerano

Afstudeerstage | Softwareprojecten | 2022

Ik doe de opleiding ICT Software Development aan de Hogeschool Utrecht en ik heb de afstudeerstage uitgevoerd bij TriOpSys, bij de afdeling “Softwareprojecten en Onderhoud (Production)”. Hier heb ik een full-stack development opdracht uitgevoerd voor een in-house applicatie.

Het doel van dit project was het automatiseren van processen binnen het bedrijf. Hierdoor heb ik verschillende takken binnen het bedrijf leren kennen en kennis kunnen maken met de bedrijfscultuur. Verder ben ik tijdens dit project in aanraking gekomen met de verschillende systemen die gebruikt worden binnen TriOpSys. Hierbij is er aan mij laten zien hoe zij de veiligheid van hun applicaties waarborgen en hoe security tijdens het ontwikkelen van een applicatie leidend is.

Tijdens mijn stageperiode heb ik een goede tijd gehad bij TriOpSys. De collega’s zijn zeer vriendelijk; er hangt een familiesfeer binnen het bedrijf. Over de begeleiding die ik heb gekregen ben ik tevreden. Niet alleen je begeleider, maar ook de collega’s om je heen proberen jou zo goed mogelijk te helpen naar je behoefte.

Jacco

Afstudeerstage ICT- en Mediabeheer 2020

Van alle ervaringen heb ik een hoop opgestoken, dit is kennis die je op school niet snel zal vergaren. De sfeer bij TriOpSys is erg fijn, ook als stagiair wordt je gezien als een normale medewerker en er is genoeg ruimte voor het maken van grappen. Destijds hadden we ook nog wel eens een gameavond waarbij we op kantoor met het team een avondje gingen gamen met wat snacks en drankjes erbij. Ik kan TriOpSys zeker aanraden voor gemotiveerde studenten.