Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Entelec en TriOpSys bundelen krachten in strategisch partnership


Entelec, een ontwikkelaar van geïntegreerde security management software, en TriOpSys, expert in mission-critical IT oplossingen, bundelen de krachten in een strategisch partnership. Hun gezamenlijke missie? Het verbinden van klant- en businessvraagstukken met IT, specifiek voor het meldkamerdomein.


“De digitale transformatie heeft veel voordelen gebracht, maar heeft ook geleid tot meer complexiteit in het security- en meldkamerlandschap” zegt Marc Schilderman van TriOpSys. “Deze complexiteit, samen met de voortdurende noodzaak voor systeemonderhoud, updates en de steeds veranderende eisen op het gebied van cyber security en compliance, vormen uitdagingen waar bedrijven dagelijks mee te maken hebben.”

“We zien onder gebruikers een groeiende behoefte aan verdere ontwikkeling en optimalisatie van Sky-Walker” zegt Jeroen Blom, van Entelec. “Daarom zochten we naar een partner die onze gebruikers kan ontzorgen met IT & Security oplossingen.”

De samenwerking tussen Entelec en TriOpSys onderstreept de ambitie om meldkamers efficiënter, veiliger en cybersecure te maken.

Jeroen Blom (Entelec) en Marc Schilderman (TriOpSys)

Slimme integratie voor veiligere meldkamers

Entelec brengt zijn geavanceerde integratieplatform, Sky-Walker, in de samenwerking; een platform dat het mogelijk maakt om verschillende systemen, data en sensoren te integreren voor het beheer van smart building en security vraagstukken rechtstreeks vanuit de meldkamer.

De kracht van TriOpSys ligt in meer dan 25 jaar ervaring in missiekritieke IT, met een bijzondere expertise in het meldkamer domein. “Met het partnership brengen we de toekomst van meldkamertechnologie vandaag al binnen handbereik, door innovatieve oplossingen op maat te bieden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant,” zegt Jeroen.

Volledig ontzorgd met Meldkamer-as-a-Service

“TriOpSys zorgt met onafhankelijke consultancy voor procesoptimalisatie.” En daar blijft het niet bij, vult Marc aan: “We kunnen klanten volledig ontzorgen. Met de functionele, applicatieve en technische ondersteuning van Sky-Walker, bieden we een ‘Meldkamer as a Service’ model aan dat inspeelt op de eventuele behoefte aan SAAS/cloud oplossingen én de problematiek rondom gefragmenteerde systemen aanpakt.

Elke situatie staat op zichzelf en daarom brengen we eerst het verbeterpotentieel met de meldkamerscan in kaart. Dit geeft een helder beeld van de huidige staat van de meldkamer, inclusief de kansen en kwetsbaarheden, met als doel een passende oplossing te bieden,” licht Marc van TriOpSys toe.

Door samen te werken, leggen Entelec en TriOpSys de basis voor een toekomst waarin klanten kunnen rekenen op een veiligere, efficiëntere en meer geïntegreerde benadering van hun security- en IT-behoeften. Het partnership weerspiegelt hun gezamenlijke streven naar vernieuwing en klanttevredenheid, in een wereld waar digitale en fysieke veiligheid voortdurend verandert.

Over Entelec

Entelec Control Systems is een toonaangevende ontwikkelaar van geïntegreerde security management software, gespecialiseerd in het aanbieden van uitgebreide en aanpasbare oplossingen voor complexe security- en facility management uitdagingen.

Over TriOpSys

TriOpSys is een expert op het gebied van missiekritieke IT-oplossingen, met een diepe focus op het meldkamer domein. Met meer dan 25 jaar ervaring biedt TriOpSys betrouwbare, robuuste en toekomstbestendige IT-ondersteuning voor kritieke operaties.