Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schadefonds Geweldsmisdrijven

TriOpSys denkt echt met ons mee. Zelfs zodanig, dat het voelt alsof ze onderdeel van ons zijn.
Opdrachtgever: Het Schadefonds
Schade Fonds

Als onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid is een gezonde IT-omgeving voor het Schadefonds essentieel.

Met een stijgend aantal cyberaanvallen is deze behoefte bovendien urgenter dan ooit. Genoeg reden dus om een ervaren partner in te schakelen die voor een optimaal volwassenheidsniveau van de IT zorgt.

Michel Snoeren, hoofd bedrijfsvoering van het Schadefonds, vond in TriOpSys de ideale partij en vertelt graag meer over de samenwerking.

Toekomstbestendige IT

Het Schadefonds helpt slachtoffers van geweldsmisdrijven, zoals mishandeling of een overval, die geen financiële steun kunnen krijgen via bijvoorbeeld de dader of via hun eigen verzekering. De vergoeding die het Schadefonds uitkeert kan onder andere worden gebruikt om medische kosten te dekken of om inkomensverlies te compenseren als gevolg van het misdrijf. “Wij werken continu met vertrouwelijke gegevens. Onze IT-systemen moeten hierdoor niet alleen voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook voorbereid zijn op de toekomst”, vertelt Michel.

“Dit gaf aanleiding tot het uitschrijven van een aanbesteding. Hierbij was het voor ons belangrijk dat onze IT-organisatie naar een hoger volwassenheidsniveau werd getild, net als het cyberweerbaarheidsniveau.”

"De dienstverlening van TriOpSys viel direct op. Hun kennis op het gebied van cyberweerbaarheid, maar ook het heldere plan van aanpak gaf voor ons de doorslag"

Meer informatie? Neem contact op

Goede oplossingen en een betrokken partner

TriOpSys schreef zich in voor de aanbesteding. Michel: “De dienstverlening van TriOpSys viel direct op. Hun kennis op het gebied van cyberweerbaarheid, maar ook het heldere plan van aanpak gaf voor ons de doorslag. De cloud-oplossing die uitstekend matchte met onze behoefte aan een veiligere en gebruiksvriendelijkere oplossing voor ons on-premise-model was daarnaast ook een belangrijke factor om met TriOpSys in zee te gaan.”

“De keuze voor TriOpSys is in eerste instantie gebaseerd op de diensten, maar nu we samenwerken, kan ik met recht zeggen dat TriOpSys niet alleen goede oplossingen biedt, maar ook een betrokken, betrouwbare en flexibele partner is. De experts denken echt met ons mee. Zelfs zodanig, dat het voelt alsof ze onderdeel van ons zijn.”

"De keuze voor TriOpSys is in eerste instantie gebaseerd op de diensten, maar nu we samenwerken, kan ik met recht zeggen dat TriOpSys niet alleen goede oplossingen biedt, maar ook een betrokken, betrouwbare en flexibele partner is."

Hier profiteren we iedere dag van

“TriOpSys heeft ons al met uiteenlopende IT-vraagstukken geholpen. Zo hebben wij allereerst onze cyberweerbaarheid kunnen verbeteren. Daarnaast zijn er twee mooie voorbeelden van heel concrete oplossingen waar TriOpSys voor heeft gezorgd. Zo kregen we 22.000 aanvragen voor de tijdelijke regeling “geweld in jeugdzorg”, terwijl we er 2.000 verwachtten. Dit vroeg om het opschalen van de IT-infrastructuur, waar TriOpSys naar alle tevredenheid invulling aan heeft gegeven. Ook hebben we dankzij TriOpSys nu 8 servers, terwijl we er voorheen werkten met 2. Nu kan iedereen vanuit huis inloggen en werken. Dit was voornamelijk tijdens de corona periode erg belangrijk. En hier profiteren we nog steeds iedere dag van.”

Ontdek meer!

Ook benieuwd naar de cyberweerbaarheid van uw bedrijf?
Lees alles over ons Cyberweerbaarheid Programma of ontdek al onze mission critical IT-diensten.

Benieuwd wie u nog meer voor zijn gegaan?

Rijkswaterstaat: Een strategisch partnership

Een strategisch partnership met Rijkswaterstaat op basis van domein- en architectuur kennis.

Luchtverkeersleiding Nederland

Al meer dan 10 jaar partners

Landelijke Meldkamer Service

Sinds 2010 ondersteunt TriOpSys de Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS).

Het Waterschapshuis

Als samenwerking tussen de 21 Nederlandse waterschappen, houdt het Waterschapshuis zich bezig met het waterschap van de toekomst.